۶ پاسخ

سلام بزار قشنگ گرسنه بش بهش بد وقتی خواب سینه بزار دهتش

حتما خیلی عادتش دادی به شیشه شیر.سعی کن کمترش کنی شیر خشک رو و وقتایی که خیلی گرسنه است شیر خودتو بدی.اگر نشسته نخورد سرپا راه ببرش و روش های مختلف رو امتحان کن.کم کم درست میشه

شیر خشک قطع کن بزار گریه کنه سینه تو میگیره
راهش ببر شیرش بده

یه سرشیشه بزار نوک سینه شیرتو بهش بده گولش بزن

متاسفانه چون شیر خشک با شیشه بدون زحمت و مک زدن زیاد میخورن شیر مادر رد نمیخورن بچه منم تا ۳ماهگی خورد بعد شیشه رو گرفت اما سعی خودتون رو بکنید

سلام اگه سینتونو نمیگیره که الان بعد سه ماه نمیگیره منم خیلی تلاش کردم نگرفت ولی اگه شیرتونو دوست نداره شاید مزه شیرتون بده که دوست نداره نمیخوره