۹ پاسخ

نه خیلی سخت نیست

عزیزم وقتی واکسنش زدی روز اول یه حوله سرد بزار روش روز بعدش حوله ی گرم بزار روش پاهاش قنداق کن که تکونشون نده دردش بگیره زود خوب میشه

نه اصلا سخت نیست

ب نظرم قبل زدن واکسن هیچ نیازی ب دادن مسکن نیست،ضرر داره،24ساعت اولم باید هر 6ساعت مسکن داد وای اگه تبش بالا رفت و بی قراریش زیاد بود هر 4ساعت،دیگه اگه تب نداشت 24ساعت دوم نیاز ب دادن مسکن نیست،پاشم قنداق کنی ک نتونه تکون بده خیلی بهتره،من الان دخترم ارومه ارومه فقط یهو پاشو تکون بده جیغ میکشه،قنداقش کردم نتونه تکون بده

سلام عزیزم،من صبح واکسن دوماهگی زدم،نه اصلا سخت نبود،قبلشم مسکن ندادم،لحظه ای ک میزنه ی جیغ کشید ولی زود اروم شد چرخوندمش،تبم نکرده،هر 6ساعت دارم دو برابر وزنش استامینوفن میدم

حالا من فردا میرم واکسن دوماهگی بچمو بزنم بهت خبر میدم ...اما همینم به نظرم برای هر بچه فرق داشته باشه اخه بعضیا میگن تب کرده و درد داشته بعضیاهم میگه درحد یساعت گریه کرده و تمام

سلام،نترس منم میترسیدم ولی دخترم خداروشکر اذیت نشد هیچ تب نکرد،هر۴ساعت دوبرابر وزنش استامینفون بده،۲۴ ساعت اول حوله سرد بذار رو پاش ولی زیاد ن،هر۵ ۶ ساعت ی بار بعد۲۴ ساعت کمپرس گرم بذار ولی هر۲،۳ساعت ی بار

سلام عزیزم ی ساعت قبل واکسن بهش دو برابر وزنش استامینوفن بده بعد اوردیش خونه هر ۴ ساعت فرداش هر ۶ ساعت پس فرداش هر ۸ ساعت ..اگر تب داره که همون ۴ ساعت بده...ن زیاد سخت نیست واکسنش ..خونه رو زیاد گرم نگه ندار ..تن بچه زیاد لباس نپوشون..وقتی اومدی خونه ۲۴ ساعت اول کمپرس سرد بزار رو جای واکسنش..یخ نزاریا فقط سرد باشه ..۲۴ ساعت بعدم کمپرس گرم نه داغ..انشاالله ک واسه فندوق شما بی درد سر و راحت باشه واکسنش

سلام عزیزم من قبلش استامینوفن دادم و دخترم یه کوچولو تب کرد همین