۴ پاسخ

سلام، در قسمت تغذیه کاملا توضیح داده شده، ۶عدد بادام رو داخل آب جوش بگذارید و بعد روش آب سرد بگیرید تا پوستش به راحتی کنده بشه، میتونید با آسیاب لهش کنید یا توی الک مثل رنده با الک رنده کنید تا خوب له بشه، روش یه فنجون آب سرد بریزید و بزارید ۲۰ دقیقه روی گاز تا بجوش بیاد بعد یه قاشق آرد برنج رو در کمی آب سرد حل کنید تا گلوله نشه و به بادام اضافه کنید، کم کنید و مرتب هم بزنید تا مثل ماست بشه البته میتونید اندازه یه نخود نبات هم داخلش بندازید

بادام رو بریز تو اب تا نرم بشه بعد پوستشو بکن وقتی پوستش رو جدا کردی باداما رو بزار جلو بخاری تا خشک بشه بعد خشک شدن بریز تو اسیاب پودرش کن

مثل فرنی؛ با این تفاوت که آرد برنج رو با پودر بادومی که آسیاب کردین بزارین رو حرارت کم تا به غلظت مناسب برسه... من واسه یه وعده ۵ تا بادوم رو پودر میکنم با دو قاشق سر صاف آرد برنج حریره میکنم. دست اخر شیر اضافه کنید.

اره بزار تو اب جوش یه چند ساعت که پوستش جدا شه .بعدش اسیاب کن