۳ پاسخ

بهش مایعات ومخصوصا آب زیاد بده چون بواسطه ی اسهال ،آب زیادی ازبدنش میره برای همین بی حاله،
شکمش رو با روغن زیتون یاهرچه داری چرب کن و حوله با اتو گرم کن آروم بذار دور شکم و پهلوهاش تا سردی از دل و روده هاش بره
سیب رنده بزن روزی ۲تا۳بار بهش با قاشق بده آب سیب خیلی خوبه براش

برای درمان اسهالش هم موز نرسیده یعنی کال بهش بده
و برا ناهارفرداش یا شامش ،یکم ماش رو توی ماهیتابه خالی بدون روغن تفت بده
درحد۵دقیقه ثابت تندتند تفت بده بعد روغن ونمک و آب نصف لیوان اضاف کن بهش و برنج بذار کته بشه
اینو میگن کته ماش بعد بهمراه ماست شیرین حالا یانعناخشک بهش بزن یا پونه
بهش بده
پودر سنجد حل کن توی ماست و یا شیرش و یا آب بهش بده
اگه اسهالش بند نشد حتما ببرش دکتر سرم تقویتی بهش بزنن
اسهالش باید نهایت خیلی طول بکشه تا ۳روز باید خوب بشه
اگه نشد فکری براش کن

سلام یه کوچولوبهش پوره موز بده

سلام بخاطر دندونش نیست؟ 🤔