۶ پاسخ

من صبح حریره بادوم می‌دم بهش. ظهر سوپ (برنج، مرغ، هویج، کدو، شلغم و...)، عصر سرلاک و شب هم فرنی.
پوره درست نمی‌کنم، سیب یا موز رو آروم با قاشق می‌تراشم و بهش می‌دم. اینطوری خودشم می‌بینه از همون میوه‌ای که بقیه می‌خورن بهش می‌دیم و خوشش میاد.
اما در کل به حرف دیگران اعتنا نکن. اگر نمودار رشدش خوبه و خوب پیش می‌ره، خودتو بابت حرف دیگران ناراحت نکن.

عزیزم من پسرم ۷ماشه ولی تو ۶ماهگی براش سوپ با گوشت چرخ کرده اول تو کره ی تفت کوچولو مدادم بعد سوپش میکردم با گوشت مرغ.توش برنجو سیب زمینی هویج و کدو حلوایی بامیع میریختم حالا هر بار ی چیز کمتر یا بیشتر بهش تنوع میدادم.پوره سیب زمینی.اب گوشت برای خودمون درست میکتم بدونه ادویه ابشو بر میدارم برای پسرم.تو فرنیش موز یا بیسکوییت مادر نیریختم حریره بادام با کره.اینا بده نوشه جون کنه هر کیم گفت لاغره بگو پزشک گفته نیست شما که پزشک نیست دوبار جوابشونو بده تا کم بگن

من توی سوپ پسرم سیب زمینی هویج نخود فرنگی برنج مرغ یا گوشت گوسفند روغن زیتون و یکم جعفری..... حریره بادوم....فرنی...سرلاک

عزبزم‌من‌به کوروش یه روز سوپ‌میدم که مواد داخلش برنج نیم دونه مرغ هویج سیب زمینی با آب ماهیچه یا آب پا مرغ.میان وعده یخورده پوره موز یا سیب یا چند قاشق ماست شیرین..یه روز حریره بادام ساپورت سیب زمینی با کره ..یا پوره کدو حلوایی ..

عزیزم سوپ ماهیچه هویج،سیب زمینی کدو سبز یا کدو حلوایی،برنج،رشته فرنگی،جعفری
میوه هم موز،سیب،گلابی
پوره سیب زمینی هویج،کدو حلوایی،زرده تخم مرغ

دوستای عزیزم از راهنمایی های همتون ممنونم