۱۳ پاسخ

من ک هر 3روز ی بار حموم میرم تازه بااینکه حموممون توحیاطه

من هر روز حموم میرفتم.اونم با آب داغ.خبلی هم احساس آرامش بهم دست میداد.حتی کمرم و شکمم هم کامل آب داغ میریختم.هیچی هم نشد خداروشکر

حموم نریم؟؟؟مگه میشه؟؟مگه داریم؟

اونای ک جفتشون پایینه یا خونریزی دارن ....اخه میگن حمام خیلی گرم باعث باز شدن دهانه رحم مشه ....اما هفته دوبار رو باید حموم رفت

چرا خوبه اتفاقا
حموم طولانی نباید رفت

واااااا مگه میشه حموم نرفت،حموم باید رفت ولی اب داغ نباید خیلی استفاده کرد چون نونو زودتر ازموعد پایین میاد و زایمان زود دست میده ،مگه میشه حموم نرفت😐😐😐

این حرفا چیه عزیزم 🤦‍♀️🙄

والا من هر روز حمومم تایم ۱۵ دقیقه واقعا نمیشه نرفت ادم کسل میشه بدن بو میگیره

من هفته ایی ۳روزمیرم حموم

من که نشنیدم!
ولی به نظرم حموم رفتن خیلی کمک میکنه مخصوصا ماه های اخر، ادم احساس سبکی بهش دست میده

کی میگه؟ من همین الان حموم بودم.ولی هفته یبار میرم‌ حموم

حموم نرید؟؟؟؟؟؟؟؟

من هرروز میرم حتی بعضی روزا دوبار