۶ پاسخ

زیر 6ماه به بچه هاتون حتی آب هم ندید چه برسه به روغن زیتون و ترنجبین و... گوارش بچه به مشگل میخوره.شیرخشک ببلاک مخصوص یبوست هست.

شیر خشک ببلاک کامفورت مخصوص یبوسته و برطرف میکنه عزیزم.پزشک پسرم تجویز کرده بود مدفوعش سفت شده بود.خداروشکر خیلی راحت بااین شیر خشک برطرف شد.عالیه

فلوس بده راحت میشه.

سلام ترنبجین بده به بچه ات خودتم الو خیس کن بخور یا لوااشک اب کله پاچ خودت بخور خ خوب چون چربش بالاس فوری دفع میش از شیرت

خودت انجیر بخور

تو شیرخشکش تقریبا ۱۰ یا۱۵قطره روغن زیتون بریز. ابم بده طول روز بخوره