۵ پاسخ

سلام ببخشید مامان مرثا خانم من میتونم شمارهتونه داشته باشم قصد مزاحمت ندارم فقط میخوام از طریق واستاپ باهاتون در تماس باشم واز تجربه تون استفاده کنم ب نظرم شما تجربتون بیشتره من دخترم صداها عجیب غریب از خودش در میاره دکتر گف طبیعی بخاطری گومشه برنداشتی اینجوریه اینجا ک نمیشه صدا فرستاد میخوام اونجا بفرستم قصد مزاحمت ندارم ممنون

وای من شونم دردمیگیره سرآروغ گرفتن مخصوصا شبا. بازچطور بعدشم 25دیقه صاف نگهش دارم😥پسرمنم بالامیاره البته جهشی نیس نمیدونم رفلاکسه یانه

روزی ده بار شیر میخوره نمیشه ۲۵دقیقه خیلیه نمیرسم

سپاس از اطلاعات مفیدتون💗🌷🌷🌷

سلام عزیزم اسم گل دخترت رو چی گذاشتی