۵ پاسخ

ن فقط روز اول چندبار جیش کنه اوکی
پوشکـدوسایز بزرگتر بگیر ببند اذیت نشه ی هفته اوکی میشه

به سلامتی ..برای پسر من بخیه بود سه روز نشده خوب شد زیادم اذیت نداشته البته به دکترشم مونده..بهش قطره استامینیفون هر شیش ساعت بدی اذیتش کمتر میشه

سلام من دوقلو پسر دارم و دوتاش رو باهم توی ۳۷ روزگی ختنه کردم، اصلا استرس نداشته باش چون اونقدرام سخت نیست، بین ۵ تا ۷ روز حلقه میفته.

استرس نداشته باش
ایشالا دست دکترش سبک باشه زود خوب میشه
مالدپسر من ۵ روزه خوب شد

عزیزم این عکس بدردت میخوره یکمی اولش سختش هست بعد عادت میکنه