۷ پاسخ

پسر من اينطوريه خيلي عذاب ميكشه منم با گريه هاش بعضي وقتا گريه ميكنم تا الان ٣ تا دكتر عوض كرديم همه دارو هارو داديم بهش تاثير نداشت اگه تهراني ادرس ي دكتر فوق تخصص گوارش نوزادان رو بدم ببر پيشش يه ويزيت، من هفته پيش بردم آروم تر شده پسرم خو كوليك داشت هم ريفلاكس شديد

کولیک اید برای بالای یکماهه. اگه قیمتش نمیخواید بالا باشه کولیک ایز. اگه هزینش مهم نیست کول بی بی
قطره ها و شربتای ایرانی رو دختر من اصلاااا اثر نداشت. فقط کول بی بی و ایزی کول دردشو آروم میکرد

آخییی عزیزم. دختر منم همینجوری بود. باید تحمل کنی گلم صبر زیاااااد فقط لازمه. دختر من دیگه خداروشکر 2 ماهش که شد خوب شد. اگه کولیکش بیشتره قطره کول بی بی خیلییییی آرومش میکنه

عزیزم تازه اولشه باید تحمل کنی نت دوره اش بگذره.دکتر ببر قطره بده کمی بهترش می‌کنه خودتم غذای نفاخ اصلا نخور.لبنیات نخور. انشالا از سه ماهگی هرروز بهتر میشه. سیستم گوارشیش داره تطبیق پیدا می‌کنه واسه همین درد داره.ماساژ بده پشتشو. دمر نگهش دار دردش کمتر میشه

قطره کولیک اید برای کولیک دختر من عالی بود، هر 6 ساعت

براي كوليكش قطره بده پدي لاكت بده خر روز وقتي هم دلدردش شروع شد كوليكيد بده

پسرمنم همینطور خدا صبر بده