۳ پاسخ

من مدت شیرم رو میدوشیدم با شیردوش برقی و با شیشه میدادم بهش اوایل که کم میخورد خوب بود اما بعد که بزرگتر شد دیگه سخت بود هی بدوشم شیرمم زیاد نمیشد همون اندازه ثابت بود از یه طرفم سینم زخم شد میسوخت از داخل دکتر بهم گفت مجبورش کنم سینه رو بگیره و دیگه شیشه ندم چند روز سخت بود و اذیت شد ولی بعدش دیگه عادت کرد الان به زور شیشه میگیره

اره عزیزم اگر میتونی شیرتو‌بدوش بریز تو‌شیشه بهش بده بجای شیرخشک

شیر دوشیدن باعث میشه شیرتون خشک نشه ولی زیاد شدن فقط با مکیدن صورت میگیره