۷ پاسخ

من سرخود گرمیچر گرفتم دادم دکتر هم گفت مشکلی نداره ولی خودمم فقط شام و ناهار مرغ ابپز میخورم اگه سردیجات بخورم مثل تخم مرغ پنیر کوکو کتلت الویه شب تا صبح بیداریه

منکه همه قطره هارو امتحان کردم اما تاوقتی خودم رژیم سردیجات وغذاهای نفاخ رونگرفتم جواب نداد الان فقط مرغ میخورم هروعده یه مدل بچمم خداروشکربهترازقبل شده ولی هم یکم ماست یا تخم مرغ یاغذای باد دار بخورم گریه هاش شروع میشه امتحان کردم

والله من هر چی بگی دادم از این قطره های کولیک حتی اینفکول هم دادم برام از آلمان آوردن ۳۰۰ هزار تومن بی تاثیر بود
الان دایمتیکون و کارول میکسچر و روتفلور میدم خیلی بهتر از کولیک اید و ایز و اینفکول بوده

مندقطره ی بیبی کر میدادم عالی بود.۲بار در روز هر دفعه ۵قطره

من بی بی کر و دایمتیکون دادم خوب شدتادحالا ازاین‌قطره‌نگرفتم

من کولیک اید میدم بد نیست خوبه

باید خودتم از سردیجات پرهیز کنی