۱۰ پاسخ

اول باید ارد برنج درست کنی به این صورت که برنج رو میشوری و یک شب میزاری تو اب خیس بخوره بعد روی پارچه تمیز پهن کن تا خشک بشه ولی یه مقدار رطوبت داشته باشه بعد اسیابش کن. برای فرنی یه قاشق ارد برنج و یه کم نبات برای شیرینیش و مقداری اب بزار روی گاز حدود ۷_۸ دقیقه هم بزن تا سفت بشه بعد از روی گاز بردار و شیرتو بدوش و بهش اضافه کن و بده نی نی نوش جان کنه

یه فنجان آب یه قاشق آرد برنج با یه کوچولو نبات یا شکر فرقی نداره بذار رو شعله آماده شد بذار خنک بشه ۳۰سی سی شیرخشک بریز توش بده نوش جان کنه روز اول هم فقط صبح یه قاشق مربا خوری بده روز دوم یه قاشق صبح یه قاشق ظهر روز سوم یدونه صبح یدونه و یدونه شب از روز چهارم به بعد هر روزش رو یه قاشق به هر وعده اضافه کن تا نهایت به هفت هشت قاشق برسه

سلام گلم
من یک قاشق غذاخوری آرد برنج با یک استکان آب با یه کوچولو نبات را میزاریم بپزه بعد که سرد شد يه پیمونه شیر خشک را در سی تا آب مخلوط کنید و به فرنی اضافه کنید البته میتونید به جای شیر خشک از شیر مادر و یا آب استفاده کنید و به فرنی اضافه کنید نوش جونش

سلام گلم ی قاشق ارد برنج و بریز تو قابلمه بعد یکم اب بریز بزار باحرارت ملایم بجوشه بعد ک جوشید بزار خنک شه ی پیمانه شیر خشک یا شیرخودتو بریزتوش یکم‌نبات و یکم گلاب برای طعمش بزن از روزی دوقاشق شروع کن

من برای پسرم امروز برای اولین بار دادم
یه قاشق سر خالی ارد برنج با نصف استکان اب و یه تکه کوچولو‌نبات برار خوب بجوشه که بوی خامی ارد برنج گرفته بشهمن‌به اندازه ۳۰سی سی نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ بهش دادم
تا یک هفته همینقد بهش میدم بعدش یکم بیشتر میدم

یکم توش نبات بنداز

سلام عزیزم نصف فنجون اب ولرم یک قاشق مربا خورد آردبرنج وقتی که پخت سرد شد یک پیمانه شیرخشک یاشیرخودت

یک قاشق آرد برنج و نصف لیوان آب سرد و باهم خوب مخلوط کن بعد بزار رو گاز بپزه غلظتش برای روزای اول باید از شیر مادر یکم سفت تر باشه از روزی ۲ قاشق و ۲ وعده شروع کن و کم کم بیشتر کن .
اگه همینطور کوچولوت دوست داشت نبات نمیخواد بریزی اگه نخورد یه تیکه نبات سفید بنداز امتحان کن کره هم میتونی بزنی یا روغن زیتون .
با آرامش و حوصله بده ممکنه اولش خیلی نخوره ولی با حوصله و صبر بدی کم کم یاد میگیره

شیر و آرد برنج و یکم نبات قاتی میکنم میزارم رو گاز خودشو گرفت تمام

چرا باید