۱۰ پاسخ

نگرفتیم نه اینکه رفتیم بشین خواهر خونه هیچ جا هم نرو وضع خطرناکیه😱

گلم من مامانمم بزور می بینم تصویری فقط اخه عروسیمون کجابودخدا رحممون کنه ک بعد کرونا چی میخواد بیاد تامارا نکشن دست بردارنیستن

خیر سرم از پارسال هیچ جا نرفته بودم حتی خونه مامانم.ولی ماه پیش عقد داداشم بود یدونه داداش دازم بابام گف نیای ناراحت میشم.ی جشن با افراد کم بود رفتم با هزار ترس.درست بعده یک هفته سرماخوردگی شدید گرفتم ک کرونا بود الانم خوب نشدم حس بویایی چشاییمو از دست دادم.و بخاطر اینکه حرف نشنوم از خاتوادا شوهرم بهشون نگفتم کروناس .الانم اونا چندتا عروسی دارن و میگن حتما باید بریم هرچقد میگم نمیام ول کن نیسنن😔

من از برج 6 دیگه عروسی نرفتم

بله زیاد جاتون خالی الانم خوبیم 😂😂😂کرچنا کجا بود بابا همش چرته

من نرفتم شوهرم رفت عروسی دوستش خیلی باهم رو دروایسی دارن

ما ۳تا عقدی داشتیم‌ک مجلس نگرفتن و رفتن سر خونه زندگی شون چقدر هم ارزو عروسی شون داشتیم خدا ازت نگدره کرونا😥😥

من فردا عروسی دخترخالمه نمیدونم برم یا نه 😔😔

من رفتم دو ماه پیش

یس یس عروسی رفتم