۳ پاسخ

ببین حتما رو سطح شیب دار بخوابونش دکتر به پسر من پنتوپراول و میتیلوم و رتفلور داده واسه رفلاکس اما الرژی نداره خودتم باید رعایت کنی ، اگر بدتر شد باز ببرش دکتز دکترم اطفال نبر ببر فوق تخصص گوارش اطفال

حتما اره عزیزم بهش نساخته کاش معده بچه رو به دارو عادت ندین عزیزم الان دخترمنم شیرنمیخوره خیلی خوب اشتهاش کم شده پنیری ام بالا میاره دوستان میگن کمکی رو شروع کنم بنظرم دارو نده کمیکی شروع کن رفلاکسش بهترمیشه

دختر منم همه حساسیت به پروتئین گاوی داره هم امپرازول میخوره دوماه هم هست شیر نمیخوره فقط تو خواب میخوره