۵ پاسخ

من باشیشه میدم روزی ۳بار هر بار ۹۰سی سی البته از نیم سی سی شروع کردم

من به دخترم تو بیداری شیشه نمیدم مگر حریره بادام بدم.
تو خواب هر دوساعت ۶۰ تا یا هر سه ساعت ۸۰ تا میدم.
تو بیداری سینمو میدم مک بزنه.

عزیزم من شبا شیر خشک میدم روزا شیر خودمو میدم شب شیر خشک میدم که راحت بخوابه بچه ام سه ماه بود ۶۰ سی سی میدادم ساعت ۱۱ ساعت ۲ ۶۰ سی سی میدادم دوباره ساعت ۵ اینا بیدار میشد دیگه شیر خودمو میدادم

من فقط یه بار درروز میدم اونم سه پیمانه باشیشه میدم خداروشکروزنشم خوبه

الان بچه شماسه ماهس ۱۲۰سی سی بایدبدی یاهراندازه که میخوره من باشیشه شیرمیدم باقطره چکون که نمیشه