۸ پاسخ

سلام منم ماه پیش ختنه اش کردم اواخر سهوماهگی به روش حلقه ‌...خداروشکر راضی بودم....یکی دوساعت اول درد دارن ...بین ۵تا دوهفته میشه حلقه بیفته واس پسر من ۱۰روز شد

سلام عزیزم ، ما دو ماه پیش به روش جراحی ختنه کردیم پسرمونو ، پنج روزه خوب شد فقط هم شب اولش درد داشت و یه مقدار گریه کرد

من پرسیدم گفتن حلقه بهتره

َشما چرا لیزری نمیکنید بدون درد و خون ریزی

سلام منم پسرم ۱۵ روزه ختنه کردم حلقه گذاشت ۵ روزه خوب شد فقط یه ساعت درد داشت بعد دیگه اصلا درد نداشت اما هر یه ساعت بازش کن بی حس کننده بزنش خوب میشه

سلام به نظره من حلقه بهتره چون خونریزی نداره پسر منم یه ماه پیش به همین روش ختنه شد روز اول فقط یکم درد کشید

سلام منم همین سوال رو دارم.مامانای باتجربه لطفا راهنمایی کنین😊

جراحی عالیه.. سه چهار روزه میفته ولی حلقه ۱۰،۱۲ روز طول میکشه بچه اذیت میشه