۷ پاسخ

نه عزیزم امکانش خیلی کمه ک اشتباه کنن

نمیدونم چه اصراریه که دلتون میخواد پسر باشه خدارو شکر کنید که‌ خدا بهتون بچه داد‌ دختر و پسرش فرقی نداره

خطاش شاید دوسه درصد باشه منکه تابحال دوروبرم همچین اتفاقی نیوفتاده

سلام عزیزم اگه منظورت از غربالگری دوم سونوگرافی انومالیه اون دقیقه اصلا هم اشتباه نمیشه

انومالی درسته گلم. دیگه دوتا غربالگری گفتن بهت دختره. دوست داری پسر باشه؟؟

سلام فکر نمیکنم تو غربالگری دوم کاملا مشخص میشه

آنومالی درسته عزیزم...خطایی وجود نداره من ک تا حالا نشنیدم