۴ پاسخ

عزیزم شروع غذای کمکی رو باید با مشورت پزشک شروع کنی اگه کمبود وزن داشته باشه ک زودتر میگن شروع کنی
اندازه چند سی سی اب جوشیده سرد اشکال نداره بدی

سلام دگتر واس دختر منم گفت وقتی واکسن شش ماهگیش رو زدن غذا رو شروع کن ولی اب جوش ولرم میتونین بهش بدین

من از بعده واکسنش شروع کردم چون بچم توی شیرخوردن اذیت میکرد حالا شما صلاح بچتو بهتر میدونی

من دیروز پسرمو بردم پیش دکترش گفتش ورود به هفت ماهگی یعنی شش ماهو یک روز میتونیم شروع کنیم .زودتر ممکنه حساسیت غذایی پیدا کنه ب مرور