۱۱ پاسخ

مبارکه،ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی و بیان بغلت،من تو دوران بارداریم همه چی میخوردم ولی استراحتم زیاد بو،بچه هام ۲٥٥۰ و ۲٦٦۰ دنیا اومدن

بسلامتی عزیزم ... مغزیجات ... آب گوشت ... سیبزمینی خیلی خوبه جنسیت دوقلوهات چیه

چند هفتته😍😍😍😍وزن گیری بعد از ۷ ماهگیه.

سلام عزیزم. مباااارکه.. چطور شد دوقلو شد؟ خوشبحالت منم میخواااام. ارثیه واسه شما؟

راستی مبارکه ،بسلامتی،من و خواهرم دوقلو هستیم هم سان،خواهرم دوقلو پسر باردار شد همسان،همه می گفتن برای تو هم دوقلو میشه ولی نشد خودم میدونستم نمیشه،ما ارثی داریم،دختر عموهام هم دوقلو هستن،بچه ای دختر عمه ام هم دوقلوان،بازم دوقلو داریم.خیلی سخته ولی شیرین و خوب.البته مهم سلامتی بچه ست،حالا میخواد دوتا لاشه،ی دونه باشه یا چند تا

سلام از دکتر بپرس

سلام من نمیدونم ولی مبارکتون باشه 2قلوهاا😍😍😍

منم میخام ولی چهار سال دیگه ...خوش بحالتون برا منم دعا کردن ما ارثی ندارم

جاری من که خیلی خوب خوراک معجونش ترک نمیشه با کباب

سلام خانمی
بستنی
حبوبات
سیب زمینی
تخم مرغ

ای جانم مبارکه خدا قوت😍😍😍فعلا که همه چی میتونی بخوری فقط چیزای ممنوعه تو بارداری رو نباید بخوری .از ماه ۷به بعد وزنگیری شروع میشه