۴ پاسخ

سلام عزیزم من طبق اولین روز آخرین پریود 26 هفته ام اما سونو هام هر بار ی چیزی گفته، امشب از دکترم پرسیدم من هفته هامو چجوری حساب کنم گفت طبق همون تاریخ پریودت حساب کن چون سونو ها خیلی بالا پایین داره، ن عزیزم خیلی ها شکم کوچیک دارن من ک بچه دوممه و واسه بچه دوم شکم بزرگ تره کلا، باز با اینحال شکمم اونقدری بزرگ نیس تازه یکم دیده میشه،اونم تو دوهفته اخیر برجسته شده،تو هم نگران نباش الکی

اختلاف یکی دو هفته ای مهم نیست منم تو سونو هام هفتمو کم میزنه در صورتی ک من حساب میکنم بیشتره مشکلی نیست

اگر رشد بچه خوبه اندازه ی شکم مهم نیست ، تا یکی دو هفته انگار مشکلی نیست تفاوت داشته باشه بیشتر نباید باشه فکر کنم تاریخ سونو رو حساب میکنن

زایمان بر اساس سونو NT هست