مامانا کی بیداره دلم خیلی گرفته😔😔

۱۵ پاسخ

راجب حملات ریسه تو اینترنت هم مطالعه کنید،اگه دوباره همچین اتفاقی برای کوچولوتون افتاد به کسی که میتونه خودش رو کنترل کنه بگید که از بچتون فیلم بگیره.
فیلم رو به فوق تخصص اعصاب اطفال نشون بدید،خیلی کمک میکنه به تشخیص دقیق.

سلام مامان عزیز،من پزشک هستم
نگران نباش مامان مهربون،به این حالت حملات ریسه میگن،معمولا بعد از گریه نوزاد میتونه اتفاق بیفته،نفسشو نگه میداره و سیاه میشه،یا رنگش میپره و بی حال میشه.آسیبی به بچه نمیرسه تو این حالت.فقط برای حلوگیری بچه باید استراحت کافی داشته باشه.کمبود آهن هم این حالت رو تشدید میکنه،اکه وزن کودکتون دو برابر وزن تولدش شده حتما قطره آهن شروع کنید.

دیشب فک کردم دخترمو واس همیشه از دست دادم😔😔😔😔قلبم نابود شد وقتی کبود شد نمیدونین چ حالی بودم خدا سر دشمنمم نیاره😔😔😔

نمیدونم چرا دکتر گفت تشنجه اصن نابود شدم کلا خودمو باختم

چی شده عزیزم چرا دلت گرفته

چرا تشنج؟ مگه مشکلی داره‌؟ شربت سرفه یا سینه ک نداده بودی بهش؟

منننننننننننننن

دیشب دخترم خفه شد سیاه و کبود نفسش رفت بردمش دکتر میگه ممکنه تشنج باشه 😔😔😔💔💔💔

من من بگو تا ارومت کنم

سلام عزیزم....خدا نکنه ک دلت بگیره

چرا ؟؟؟؟
ناراحتی؟؟؟

چیشده گلمممممممم

من بیدارم چراعزیزم دلت گرفته

سلام گلم چرا؟؟؟

چی شده عزیزم چرا دلت گرفته؟؟