سلام بچها برای خارشتون چکار میکنید ؟ 🙈

۴ پاسخ

قبل بارداریم پماد ان ان رو با پماد کلوتریمازون قاطی میکردم میزدم همون لحظه خوب میشد
اما باردار شدم دکتر گفت همون پماد کلوتریمازول بمال ک میزنم خوب میشم

منم خارش پدرمو درآورده بود. دکترم گفت پماد کلوتریمازول بزنم. روزی یک یا دوبار استفاده کردم خوب شدم

من هر جام خارش داشته باشه گوش چشم واژن تو همش عسل با کیفیت میریزم درست میشه

میگن روغن زیتون بمالید خوبه من از بوی روغن زیتون بدم میاد. روغن زیتون خوراکی‌شون گرفتم اثر نداره