۹ پاسخ

تا۸ الی۱۰ روز طبیعیه شیرت داره به گوشتش میره و کوچولوت یعنی داره وزن میگیره
اگه تو دسشویی کردن اذیت نیس اصلا چیزی بهش نده چون کوچولو و همین که خودت میخوری کافیه اگه از۱۰ روز گذشت ی دکتر ببرش

منم این مشکل. رو داشتم
امشب بهش بارهنگ جوشوندم یا یک ذره نبات
بهش دادم شکمش کار کرد

پسرم هشت روزپی پی نکرددیگه ازنگرانی کلافه شده بودم بردم دکترگفت طبیعیه شیرمادرناخالصی نداره تا ده روزطبیعیه،گفتم زورمیزنه بهش قطره دادگفت زورزدنش برای دلدردشه،قطره رو هرهشت ساعت میدمش ودلدردش آروم شد،همش پاهاش و ورزش میدادم،روغن زیتون و ب پنبه زدم بعد دور مقعدش مالیدم بعدپنبه روغن زیتونی رو روی مقعدش فشاردادم ک یکم بریزه داخل،تااین کاروکردم بچه زور زد و پی پیش اومد،سبک شد،دیگه باآرامش خوابید،تا پی پی نکنه همش درگیره و دلدردش خوب نمیشه،هرچقدربگیم داره وزن میگیره دیگه چهارروزآخرشه باید کمک کنی ک پی پی کنه،بهش ترنجبین کم بده خیلی خوبه

اصلا به غیر شیر خودت چیزی نده،بخصوص عرقیجات که اصلااااا،به فکر معده بچه باشید،تا ده روز اشکال نداره،بعدم هرچی دکترش تشخیص داد و تجویز کرد،اینجا هیشکی دکتر نیست ولی فرط و فرط دارو و عرقیجات تجویز میکنن.

شیر خشک مخصوص هست برای یبوست

قطره پدی لاکت بگیر براش

عزیزم دیگه ۴ روز رو حتما دکتر برو

بچه منم ۴ روز پی پی نکرده باروغن شکمشو ماساژ دادم باز پی پی نکرد

یک قاشق چای خوری عرق نعنا رو با دو قاشق آب جوش ولرم مخلوط کنین با قطره چکان بریزین دهنش سریع اثر میزاره دفع میکنه