۸ پاسخ

نه بچه کامله مشکلی نداره

دکتر من هرچی گفتم زودتر دارم خیلی اذیت میشم قبول نکرد تو ۳۹ هفته و ۳روز میخواد سزارین کنه
،،،،بچه اولمو‌ هم ۳۹ هفته و ۴روز انجام داد😕😕😕
این روزای آخر مگه میگذره😧😧نابود شدم 🥺🥺🥺

دکتر منم معمولا از 37 تا 38 میده

عزیزم قانونش اینه ک سی و هشت تموم بشه مثلا سی و هشت و یک روز. سی و هشت و دو روز ولی خوب دکترت حتما بر اساس ان تی تاریختو مشخص کرده و بیشتر از ما میدونه عزیزم. ان شاءالله ب سلامتی زایمان کنی هم خودت هم نی نی سالم و سلامت باشین

۳۷ دیگه کامله زایمان زودرس زیر ۳۷ هفته ست که تازه اونم بیشتر مواقع بچه کامله و مشکلی نداره من خودم ۳۶ تموم شه باید سزارین بشم

سلام
34 هفته به بعد دیگه بچه کامله هرموقعی دنیا بیاد. خیالت راحت

بچه که کامله ولی معمولا از ۳۸ نوبت عمل میدن

بچه که کامله نگران نباش ‌
برای من زده هفته ۴۰.