۷ پاسخ

عزیزم اینهمه وقت رنگ نکردی اما الان که چیزی نمونده نی نیت بیاد میخوای رنگ کنی حیفه . بذار بعد زایمانت

۳۷ هفته که تمام شد ،میتونید رنگ مو بزنید.ولی درجریان باشید که دکلره به کل در بارداری ممنوعه و باید از رنگای بدون امونیاک استفاده کنید

سلام عزیزمن دکترپرسیدم گفت تا هفته اول ماه ۹بهتر رنگ نکنی ب بعد دیگه اشکال نداره مگه این ک بخوای دکلره کنی اون جوری بهتر ک انجام ندی

عزیزم هفته اخر مشکلی نداره.من هفته دیگه جمعه بستری میشم شنبه عملمه دیروز موهامو رنگ گردم مشکلی نداره.بعد ازرنگ حتما یه لیوان شیر یایه کاسه ماست بخورین

واجب که نیست بزارید بعد زایمان سلامت بچه مهمتره

سه ماه دوم بارداری و اخرای بارداری مشکلی نداره ولی اگر صبر کنی بعد از ب دنیا اومدن بهتره اخه بالاخره مواد شیمیایی و هزار تا ضرر

دو‌ روز مونده به زایمان