۷ پاسخ

سلام عزیزم منم شرایط شما رو داشتم اما هرچی تلاش بی فایده بود.پسرم وقتی میخواستم شیر خودمو بدم انقدر جیغ میزد که بی حال شد بالاخره انقدر شیرمو نخورد تا خشک شد

بهش شیر نده تا خیلی گرسنش بشه مجبور میشه سینت رو بگیره

شیرخشک قطع کن حتی شده سه ساعت شیرنخورده باشه اخر سینتومیگیره

من‌روزای اول دخترم خون ب دلم کرد تا سینه گرفت آب قند میزندم نوک سینم شیرین میشد میخورد دیگ یاد گرفت خورد..حالا اصلاشیشه نمیگیره فقط سینه خودم

حتی اگر سینتونو نگرفت شیر بدوشید با شیشه بدید بهش
ولی خیلی صبوری میخاد که سینه بهش بدین تو خواب مثلا امتحان کنین یا تایمای کوتاه هر چقدر میخوره بدین بازم

فقط باید خودت و زحمت بدی ب زورم شده شیر خودت بگیره

شیر خشک قطع کن گشنه بمونه میخوره اپلش مقاومت میکنه اما میخوره