۴ پاسخ

کولیک داره عزیزم
یا مجبوری راهش ببری ک اروم بشه
یا برو تو بازار خواب نوزاد رو دانلود کن صدا سشوار و غیره داره براش بذار گوش کن
دکتر ببر دارو میده
البته من سه تا دکتر بردم دارو هیچ کدوم روش اثر نذاشت تا اینکه ۴۰روزگی خودکار خودش خوب شد خداروشکر

حتما کولیک داره دخترمنم ازساعت ۱۰ ۱۱ بی قراری میکنه تا۱ و ۲بعدش میخوابه دکترگفت کولیک داره لبنیات و گوشت قرمزنخوراصلا غذاهای نفاخم نخور

دختر من قبل خواب ی یک ساعتی گریه میکرد توی خواب هم خیلی زور میزد و ناله میکرد. بردمش دکتر گفت نفخ و کولیکه. از دو ماهگی بهتر شد و دیگه توی خواب ارومه. دکتر بهم گفت لبنیات، چیزای نفخ دار مثل حبوبات و سردیجات نخورم.

شاید کولیک داره