۶ پاسخ

وای منم همین مشکل رو دارم یعنی همین سوال ذهنمو درگیر کرده البته من یه سرلاک گندم با شیر گرفتم پسرم خوب میخورد اون تموم شده حالا غذای کودک ماجان گرفتم اینم گلوتن داره نمیدونم بدم یا نه

عزیزم سرلاک هیچ اهمیت غذایی ندارد خوذتو خسته نکن و شیرینی غیر طبیعی دارد مفید نیست

سلام عزیزم سرلاک هم مواد نگهدارنده داره بهش ندید بهتره
من به دخترم سویق کودک میدم هم مقویه هم برا وزن گیریش خوبه هم استخوانهاشو محکم میکنه
دیگه سرلاک اصلا بهش نمیدم

سرلاک ارگانیک بخر بهترازاین سرلاک شرکتیه خواستی بیا پیچش بهت بدم منم خریدم واط بچه م

خوبه ولی چرا از اینا بدی به جاش سوپو چیزای مقوی بریز تو غذاش میکس شده مغزیجات و بدی که خیلی بهتره به جای اینکه پول بدی مصنوعی شو بگیری که دلت شور بزنه طبیعی شا بده به نظر من پولتا هدر نده کم بده ولی چیز خوب بده

دکتر دخترم به من گفت از ۸ماهگی اما من وقتی گرفتم رو قوطی ش نوشته بود از ۶ماهگی