۷ پاسخ

عزیزم به نظرم نبر فعلا
اونجا داروخونه و سوپرمارکت و ....هست دیگه اگه یه موقع شیرت نیاد یکی میره برات میخره چه کاریه از الان ببری؟
ایشالله شیرت میاد زیادم میاد😘❤

عزیزم بهتره اجازه بدین کوچولوت به دنیا بیاد بعد اگر از اول شیر خشک بدی سینه رو نمیگیره دیگه ترجیحا پزشک اطفال بگه بهتره که چ نوع شیری مناسبه ولی گیگوز از لحاظ سبکی و ضد یبوست و سبکی خیلی شبیه شیر مادره

خیلی خیلی خوب کاری میکنی عزیزم من عقلم نرسید دو شب بچم گریه کرد خودمو همراهم و بچه اسیر شدیم نصف شب به زور قند داغ میخوابوندیمش

من برای پسرم آپتامیل استفاده می‌کردم عالی بود

سلام اپتامیل بدو تولد بگیرید

من دوقلو باردارم از دکترم پرسیدم گفت آپتامیل بخرم که نزدیک ترین شیر به شیر مادره

شیر بیومیل پلاس 1