۹ پاسخ

پسرمن ۴ ماه و خورده ای دمرشد،الان تازع سینه خیزمیره هنوز چهاردست و پانرفته

پسر من ۴ ماه و ۱۰ روزگی دمر شد . ولی عزیزم اصلا مقایسه نکن . هر بچه ایی ویژگی های منحصر بفرد خودشو داره و یه کم دیر و زود انجام دادن این حرکتا ربطی به زرنگی و تنبلی بچه نداره 🌺

پسر من ۳ماهو ۲۴ روزش بود برای اولین بار دمر شد یعنی هفته پیش 😍

دختر من دوماه ونيمش بوددمرشد..ولی حالا چهاردستوپانميره تلاش میکنه ولی نمیتونه بجاش عقبی میره😍

پسر من ۴ماهو ۲۰روز بود دمر شد.
هر لحظه هم باید حواسم بهش باشه

دخترمن از۳ ماهگی دمرشد

دخترمن از پنج ماهگی دمر اما هنوز نمی تونه وقتی کامل دمر میفته،خودش برگرده

دختر من اول 4ماهگی دمر شد هنوز 4دست و ما نمیره

پسر من هنوز نیوفتاده دمر