۵ پاسخ

سلام حتماً کتر برید و توی این نرحله درمانش کنید که به مشکل پیچیده تر تبدیل نشه منم اینجوری بودم هی خوب میشد دوباره بایک یبوست برمیگشت در نهایت دچار فیستول شدم و مجبور به جراحی شدم ولی اگر الان که اولش هست درست درمان بشید خوب می شین

عزیزم من الان تو نت سرچ کردم یه قرصی هست به اسم موسیلیوم ...همون برای یبوست بعد از زایمانه گیاهی هم هست بگیر بخور
منم فردا میخوام بگیرم

من زایمانم طبیعی نبود ولی منم بواسیر داشتم بالاخره یکی از عوارض زایمانه .خیلی اذیت شدم ولی خودش خوب شد بعد حدودایه ۳ماه اینا ولی اگربراشما خیلی شدیده حتما دکتربرید پماد و این چیزا میدن برا درمانش

منم همین مشکلو دارم😞😞

بله منم داشتم خیلی سخته فقط مواظب باش یبوست نگیری