۷ پاسخ

کولیک داره هیچی نده ببر دکتر الکی عرق نعنا و چایی نبات ببر دکتر دارو میده

کولیک داره دختر منم اینجوریه ولی خب شیکمش کار میکنه ولی وقتی دل درد میگیره خیلی به خودش میپیچه و زور میزنه من شیکمشو با روغن زیتون چرب میکنم قطره پدی لاکت و کولیف هم بهش میدم ینی دکتر داده خیلی خوب بوده شیکمشم پدی لاکت کار میندازه

ترنجبین بده بهش یا قره پدی لاکت

شربت گرمیچر خوبه .عرق نعنا یه ق چ با آب هم بدی خوبه.کولیک داره باید ببری دکتر اطفال تا بهش دارو بده .ترنجبین هم اگر بهش بسازه خیلی عالیه من دخترم برعکس شکمشو بست ترنحبین

ببرش دکتر دارو بده بهتره شکمشو با روغن ماساژ بده
غذای نفاخ نخور

پسر من الان نزدیک چهار ماهشه هنوز همونطوری زور میزنه و قرمز میشه 😐

بهش گرمیچربده من دکتر واسه کولیکش قرص امپرازول داده.ولی دکتر ببری بهتره