۴ پاسخ

سلام ...این به خاطر فشاری هست که موقع دفع داری ...تا میتونی ملین بخور مثل گوجه فرنگی و پرتقال و کیوی روزی ۳ تا ...آلوی خیس کرده بخور روزی ۳ بار هر بار ۵ تا دونه ... پسیلیوم یا همون اسفرزه هم خیس کن بخور عالیه ....بعد از غذا شربت لاکسی ژل هم یه قاشق تا یبوستت برطرف بشه ...اگر ادامه دار بشه شقاق مقعد میشی ...از نظر غذا هم همه چیز بخور نهایتا بعدش یه کم عرق نعنا و نبات بخور تا بچه اذیت نشه ....اینا رو دکتر متخصص به من داد و الان خوب شدم خدا رو شکر

سلام منم دوماهه زایمان کردم الان چندوقته یبوست دارم منم خیلی بخیه هام و مقعدم دردمیکردبخاطر همین یبوسته ک اینطوریه من یکم انجیرخوردم بهترشدم شماهم بخوروقتی یبوستت بهتربشه دردت خوب میشه

عزیزم واسه یبوستت قرص سیلاکس استفاده کن چون گیاهی هست ضرر نداره از دارو خونه تهیه کن

بخیه تا چهل روز خودشومیگیره طبیعیه ک یبوست بشی جای بخیت دردبگیره البته من یبوست نشدم اصلا ولی چیزی نیس خوبمیشی دلیل خاصی نداره