۱۳ پاسخ

من از دوماهگی تا سه ماهگیش سایز ۳استفاده میکردم
مارک مای بیبی و مارک مولفیکس عالین ولی گرونه میتونی ازداروخانه هم شورت دکمه داربگیری کهنه استفاده کنی هر ساعت ی بار عوض کنی

مای بیبی استفاده میکنم راضیم،برای اینکه از پشت بالا نزنه کمی از بالا تاکن پوشک رو
از سه ماهگی سایز ۴ میبندم

من بی بی کینگ استفاده میکنم راضیم سایز ۴ میبندم از سه ماهگی

منم مایبیبی و مولفیکس استفاده میکنم مولفیکس از همه بهتره قیمتشم ۲۰ عددیش ۳۶ تومنه

سایز پوشک بسته به وزن کوچولوی شما انتخاب میشه.
من پریما استفاده می کنم، یک روز توی بیمارستان که برای زردی بستری بود براش مای بیبی بستن پوست بچه قاچ خورده بود

من فقط مارک مای بی بی خیلی خوبه بچم پوستش حساسه اما با این پوشاک عالیه اذیت نیست... سایز بندی پوشاک بستگی ب وزن رشد بچتون داره

من هم مولفیکس استفاده کردم هم مای بی بی ، مای بی بی بهتر بود هم چسبش هم سایزش ، کلا راضی تر بودم ، سایز ۳ هم از وقتی بچم ۵ کیلو شد بستم براش ، به نظرم از چیزی که روش زده یک کیلو کمتر در نظر بگیر

ببم هم خوبه قیمتش هم مناسب تزاز مای بی بی و مولفیکسه

سلام.من ببِم استفاده میکنم.به پا بچه ام میوفته.یکم بزرگتر میگیرم نم نمیده وخط نمیندازه.خیلی ام ضخامت نداره که پابچه ام زیاد ازهم باز بمونه.قبلا هم قیمت مناسبی داشت😢

مای بی بی خیلی خوبه سایزشم بستگی به وزن بچتون داره من خودم از آخر سه ماهگی دیگه شماره 3براش بستم

پوشک مولفیکس و مای بی بی خوبه
بستگی ب نوزاد داره ک چ سایزی استفاده کنی
هروقت پوشک واسش تنگ بود پاهاش اذیت بشه باید سایز عوض کنی

من مای بیبی میپوشونم راضیم.وقتی که وزنش هم وزن روی پوشک شد.مثلا سایز 3 از وزن 5تا9کیلو هستش

من مای بی بی استفاده میکنم عالیه