۸ پاسخ

سلام دکتر چرت گفته.من خر شدم ندادم الان مثل چی موندم توش،کمر نمونده برام از بس بغلش کردم هیچکاری هم نمیتونم انجام بدم

من میدم اگه پستونک نباشه که به هیچ کاری نمیرسیم باید دربست دراختیار نی نی باشیم 😅😅😅😅😂

دکترا ی چی میگن.بده مشکلی نیست ک.منم میدم خیلیم کمکیه ک زیادم شیرنخاد.موقعی ک کارداری موقت چاره سازه پستونک ک نق نزنه.شبا هم با اون میخابه

سلام خوشبحالتون راحتین دخترمن نمیگیرههه😭😭😭

نه خوبه
من هرکار میکنم نمیگیره اصلا

بله من میدم پستونک اونت بگیرید ک خدایی نکرده ب لب و دهنش اسیب نرسونه

ببین من سر پستونک خیلی حساس بودم نمی‌دادم اما پسرم عادتای بدتر پیدا کرد مثلا از خواب پا میشد حتی اگه سیر بود باید شبر میذاشتی دهنش. یا اگه بیدار می‌شد نمی‌شد بخوابونیش ولی دیگه دلو زدم به دریا و بهش دادم خیلی راحت شدم. اینهمه بچه پستونک خوردن چی شد مگه. به وقتش آدم حالا با یه روشی می‌گیره ازشون دیگه. باید سخت نگیریم یه کم

اره میگن نباید بدی بچه