۵ پاسخ

پسر منم همینطوری بود دیگه پستونک دهنی گذاشتم دهنش کمتر بهش شیر میدم تهوعش کمتر شده ولی همونطور بد خوابه

پنیرک مشکلی نداره .ولی کمی شکمش و با روغن ماساژ بده بعد دمر بخوابون روی دستت یواش یواش تکون بده یا کمرش ماساژ بده ببین بهتر میشه اگه شد که دل درد داره واسه همینه بیقراره.ولی در کل بچه ها چند ماه اول هرچند وقت یبار وضعیت خواب و بیداریشون و خلق و خوشون عوض میشه

وایییی دقیقا پسر منم همینجوره
امروز که نه شیر میخوره نه میخوابه
نمیدونم چیکارش کنم

خواهر جان هنوز اول راهی، بچه ها گاهی زیاد بیداری دارن خسته هم شده چون نمیتونه بخوابه غرغر میکنه

سلام چیزنفاخ نخوردی؟