۱۱ پاسخ

درست میشه پسرمنم اینجوری بود الان گرد شده تا یکسالگی فرم میگیره

مدام کلاه سرش بزار ک ازین بیشتر نشه ...ولی میگن خوب میشه پسرمنم اینجوریه

روشکم بخوابون سرشوبالابگیرە تلویزیون ببینە موهاشم بیاد قشنگترمیشه

سلام‌عزیزم ،درست میشه نگران نباش

رف می شه گلم ناراحت نباش

عزیزم هیچ مشکلی نداره نگران نباش

مال لینا هم اینطوری بود اما الانکه شما گفتین نگاه کردم دیدم خودس رفع شده

سلام عزیزم پسر منم همین طوری شده شاید بیشتر چون نارس بوده و تو دستگاه همونطور عادت کرده

ازبالش طبی فرم‌دهی‌سر استفاده کن

خب باید ھی سرش رو عوض میکردی یہ روز بہ سمت راست یہ روز چپ یہ روز بہ پشت اگرم خودش برمیگردونہ دوبارہ سرشو بایہ بالش دیگہ یہ سمت بالش زیر سرشو بلند میکردی تا برگردہ ودرست بخوابہ

حواست ب طرز خوابیدنش باشه پشت سرش خیلی صاف نشه