۸ پاسخ

اره گلی منم که پنج هفتم اینجوریم بخاطر افزایش پروژسترونه

سلام عزیزم منم مث توبودم بعدازمایش دادم گفتن دیابت حاملگی هستش

عزیزم تکرر ادرار تو این هفته ها طبیعیه

منم همینم شبا گرگرفتگی دارم و خیلی تشنم میشه
من شنیدم برای هورمون پروژسترونه .... روزم همینه ولی چون غذا و میوه می خوری و فعالیت داری متوجه نمیشی .. منکه اینجوریم

منم دقیقا همینجوری بودم شب ها خیلی گلوم خشک میشد وتکرر ادرار هم داشتم بخاطر رشد هورمون های بارداری هست نگران نباشین

عزیزم منم مثل توم دکتر میگه برای جنین خوبه

حتما غذاهای پر نمک میخورید که تشنتون میشه حالا بازم نمیدونم اما تکرر ادرار طبیعیه عزیزم

منم زیاد تشنم میشه و تکرر ادرار دارم.احتمالا آب بدنتون خیلی کمه که اینجوری میشین مصرف ابتون رو در طول روز ببرین بالا