۱۱ پاسخ

قطره بیلی ناستر خیلی خوبه
یه دونه ی انار رو هم بککون تو دهنش نه ترش باشه نه شیرین.
خودتونم آب انار بخورین
چیزای ملین بخورین که رو شیر اثر بذاره.
هرچی بچه شکمش بیشتر کار کنه زودتر خوب میشه

سلام
وقتتون بخیر
برای اندازه گیری زردی نوزاد به هیچ عنوان از دستگاههای دیجیتال استفاده نکنید چون خطا دارن و ممکنه زردی رو بالاتر از اون حدی که هست نشون بدن با یه آزمایش خون ساده درجه زردی بچه دقیقتر دیده میشه وبر اون اساس هست که درمان واقعی شروع میشه
زردی نوزاد در روزهای اول نگران کننده نیست و به مرور زمان خوب میشه

اون نطریه اب قند انجام نده
شیر زیاد دادن انجام بده
قطره بیلی ناستر میتونی بدی بهش
اگر زیاد بود حجامت پشت گوش اب رو اتیش
پسر من ۱۳ بود با بیلی ناستر اوکی شد نوه خالم ۲۰ بود همه کارم کردن خوب نشد اخر حجامت بعدش رفتن خونه بچه خوب شد

عزیزم عرق کاسنی نصف لیوان قبل هر وعدت بخور.خاکشیر بخور .زود زود بچه رو شیر بده تا از بدنش دفع شه .سردیجات بخور

شیر زیاد بده که زردی از طریق ادرار دفع بشه حجامت پشت گوش عالیه

سلام عزیزم آب انار بخور سریع رفع میشه ...

من خودم عرق کاسنی صبح و شب ی لیوان خوردم و دمنوش شیرخشت تو طول روز زیاد میخوردم و همیشه روزی ی قاشق مربا خوری از دمنوش شیرخشت رو ب بچمم میدادم سریع خوب شد

با گلاب و عرق شاطره بشورش و یا با دستمال کاغذی کف پاشو زیر بغلشو صورتش بکش،،،و تا میتونی شیر خودتو بده من اینکارو کردم خداروشکر خوب شد زردیش رو دوازده بود اومد رو هفت و بعد چند روز اومد پایین تر

گلم شنیدم ترنجبین بدین خوبه و اینکه زردی درصد داره باید پزشک معاینش کنه اگه درصدش کم بود درمان خونگی کنین

من ب شخصه خودم کره دادم یدره ک پی پی کردخوب شدچون بعدیه قطره اناربدی خوبه

شیرتو بده و آب قند
قندشو خیلی کم بریز