۴ پاسخ

راستی چه عجله ای داری شما واسه شروع کردن؟؟؟ قدیمیا ببخشید اینو میگم هیچی حالیشون نبود،به خیال خودشون مادری کردن،به خیال خودشون خیلی شاهکار کردن انگار ولی ادم وقتی بزرگ میشه عوارضشو میبینه لعنت میفرسته به همون مادر سهل انگار!!! میدونی بمن مربوط نیس خوددانی ولی عوارضی مث یبوست شدن،آلرژی،آسم،حساسیت و ... بخاطر عدم تکامل دستگاه گوارش برا بچه پیش میاد،دختر من ریفلاکس پنهان شدید داره ولی بازم دکتر گف صبر داشته باش،حتی شیر خودت یه قاشقم بود تا اخر ۶ ماهگی بده بش،منم این توصیه رو بتو دارم البته دوستانه😊😊

آرد برنج وآب بدون شیرین کننده

دو تا نظر متفاوت😂😂😂

عزیزم وقتی میخوای برنج دم بزاری قبلش میجوشونی دیگه.همون آبی که برنج توش جوشیده شده