۵ پاسخ

اگر همورئید داری پماد آنتی همورئید بگیر زود خوب میشی ولی باید قبلش یبوستت خوب شده باشه تا میتونی غذا های ملین بخور هر روز صبح ناشتا آب ولرم بخور هر روز شیر بخور، شیر خیییلی خوبه من این کارو کردم خوب شدم

منم خیلی یبوست داشتم انجیر خیس کردم خوردم کیویم خیلی عالیه
مقعدتم با روغن زیتون چرب کن از من خونم میومد تازه

سلام مامان گلی، خوردن آب فراوان و چایی کم رنگ .قبل شیردهی حتما یک لیوان آب بخورین، صبح ها ناشتا آب جوشیده ولرم بخورین آب آلو یا خوردن آلو هم کمک کننده است.خوردن آب هویج هم خیلی کمک کننده است هم براشما هم بچه گلتون ،میوه هایی مثل سیب و موز را کمتربخورین
اگر هم عمل همورئید انجام دادین پیش متخصص برین تا معاینه تون کنه ، پماد رکتول کمک کننده است.

من رفتم دکتر داروهایی که بهم دادن اینا بود
اول اینکه قبل از بیرون روی حتما تو آب گرم بشینی حدود ده دقیقه
شیاف آنتی همورویید و پماد فنی تویین(مسکن موضعی)و پماد باکتروماد
رفع یبوست هم پسیلیوم که گیاهیه

من با خاکشیر و گلاب شربت درست میکنم زود خوب میشم

برا سوزش هم پماد تریامسینولون ان ان که دکترم برا بخیه زایمانم داده بود یبار که میزنم فرداش دیگه سوزش ندارم