۷ پاسخ

حالا من ویار شدید دارم کلا بعدم میاد از لبنیات چی بخورم؟ نگران شدم خداکنه زودتر تمو بشه من خوب بخورم برای بچه

من ک قوت غالبم ماست و دوغه!

لابد به خاطر سوزش معده یا رفلاکسه

من هم چهارده هفته ام از اول هم ماست و دوغ خوردم خداروشکر مشکلی نداشتم، شاید براساس طبعتون گفته،

شاید طبعتون سرده اونم سرده و دوغ شوره برا فشارگفته نخور اما ماست رو با سبزیجات و چیزای گرم مخلوط کنید و بخورین مشکلی نداره منم نمیتونم شیر بخورم فقط ماست میخورم

عزیزم بعضی دکترا حرفا عجیب غریب میزنن دکتر منم امروز میگه قرص ژلوفن میتونی بخوری😳😳😳

لابد بخاطر سردیش میگه مگه معده درد هم داری؟