۶ پاسخ

سلام عزیزم
زیاد شیشه دادی اینجوری شده یکم مقاومت کن نوازشش کن هر سینه که بیشتر دوست داره بده بهش بالاخره میگیره و اگه میخای دوگانه باشه شیشه شیر شبیه سینه مادر بگیر من پسرم هفته اول بود شیشه دادم همینجوری شد دیگه تا یکماه کامل سینه خودم دادم بعد شیشه شیر اونت گرفتم شبیه سینه مادر صبا که سر کارم با شیشه میخوره وقتی میام شیر خودم شبا هم شیر خودم راحت میخوره شیر خودتو باید منظم بدی هر روز نه اینکه یک روز ندی فعلا چند روزی کامل شیر خودتو بده تا بعد کم کم ساعاتی که نمی تونی شیشه شبیه سینه بگیر بده بهش

احتمالا به شیشه عادت کرده، وقتی خوابه بهش سینه بده یا اگه واقعا نگرفت سینه رو شیرتو بدوش با شیشه بهش بده آخه شیر مادر یه چیزه دیگست

سلام عزیزم دقیقا بیست روز پیش منم همین مشکلو داشتم رفتم درمونگاه گفتم شاید طعم شیرم عوض شده مث سیر پیاز کلم یا چیزا طعم شیر رو بد میکنه نخورم و جایی ک شیر بچه مدم ساکت و اروم باشه ک بچه کنجکاوی نکنه بعدم دمنوش هایی ک شیر رو صاف میکنه بخورم مث سیخ شاطره یا بابونه

شيشه رو چي ميگيره؟يا اونم پس ميزنه

پسر منم دقیقا همینجوریه زمانی ک خوابیده بهش شیر میدم متوجه نمیشه

شاید سیره.