۹ پاسخ

پارچه خوبه اگ درست ببندی نم نميده من ی مدت بخاطر گرمی پسرم بستم براش وقت داشته باشی بشوری هم سالم تر هم ضرر نداره

با وجود اوضاع اقتصادمون عوض اینکه پیشرفت کنیم داریم پسرفت میکنیم باید بریم ب زمان های قدیم بچه رو کهنه کنیم

خب بی بی کینگ ازدیوار پیدا کن تو دیوار قیمتاش خوبه بنظرم پارچه اذیت میکنه

منم مولفیکس میبندم از مای بی بی گرون تره،اما چه باید کرد،خیلی وقت داریم بشینیم پارچه هم بشوریم،اما اگه وقتشو داشته باشی خوبه اتفاقا هم به صرفه اس هم پارچه اس

خیلی خوب صرفه پولت اگ درست ببندی خیلی خوب و من الان خودم کهنه اش میکنم یه بسته ۵تایی نایلون میگیرم ۸تومن تا۴،۵ماه شایدم بیشتر بسه شه

من استفاده میکنم خیلی خوبه هر دوساعت عوض میکنم و آخرشبام میشورمشون

خب چرا مای بی بی درجه2نمیگیری؟ میگن هیچ فرقی نمیکنه با درجه یک فقط امکان داره چندتاش چسب نداشته باشه که یه بسته چسب هم بهت میدن، 30تایی50تومن

نم میده منم امروز بستم هربسه بار نم داد

آخی عزیزم خوبه پارچه ای