۴ پاسخ

من اول با فرنی شروع کردم چند روز دیگ میشه یک هفته میخوام حریره بادام بدم بعد یک هفته ۱۰روز دیگشم سوپ🤗🤗

عزیزم اولش تا ۳ روز لعاب برنج بعد فرنی بد چن روز حریره وبد سوپ

من باشیره بادوم شروع کردم اول یک بادام هرروز یکی اضافه کردم تا دوهفته بعد بهش آرد برنج کمی نبات زدم حریره بادوم بهش دادم اونم کم کم بادوم زیاد کردم و کم کم از روزی یبار به دوبار دادم تا هفت ماهگی بعد سوپ رقیق سبزیجات برنج دادم میکس میکنم میدم یه وعده یه وعده الی دو وعده حریره میدم وشیر خودم

سلام عزیزم،من اولش برنج ایرانی بدون نمک وروغن براش درست کردم 3روز فقط لعاب برنج بهش دادم که معدش آماده بشه برا غذاخوردن مخصوصأ بچه های که معده حساس دارن بالعای بایدشروع کنن