۹ پاسخ

سلام آخ این مشکل منم هست با زبونش پستونک رو میده بیرون تو خواب و بیداری دستش رو تاتوی حقل میکنه تو دهنش 🤦‍♀️😬

والا دختر منم اینجوریه گفتن به زور بهش پستونک بده ولی هرکاری کردم نشد ونگرفت

ندی بهش بهتره خوردن دست عادیه پستونگ برا فکشون ضرر داره

هی بزار تو دهنش عادت میکنه والا مال من که پسونک میخوره بعدم که میندازش دوباره دستشو میخوره

دست خوردن واكنش طبيعي بچه س! حتي دختر من كه پستونكيه!
از تايم دل دردها هم كه گذشته ميخواين چيكار پستونك بديد

پستونک و بزن به قطره ویتامین ،بعد هی پس زد نگه دار بزار بخوره عادت میکنه،هر چند پسر من پستونکو در میاره دستشو میخوره

دختر من ی پستونک خور حرفه ایه. یعنی عین ادامس میجوه. ولی بااین وجود دستشم میخوره. دستو ک حتما میخورن عادیه

سلام تا سینه آن رو درمیاری پستونک بزار توی دهنش.ایشالا ک بگیره

با دست نگهدار پستونکو نزار بندازه عادت میکنه . وای پستونک مادر دوم بچس حتما بده