۱۱ پاسخ

من 15 روزگی دخترم اومدم خونه خودم. اونم تو شهر غریب بدون حتی یه فامیل یا آشنا. خیلی سخت بود. سخت‌ترین روزای عمرم بود. دخترم کولیک خیلی خیلی شدید داشت فقط گریه میکرد

من رفتم خونه مامان بهترین جای دنیا🤗

من الان یک هفتس خونه مامانمم هنوز بلد نیستم درست پوشک کنم یا درست شیر بدم خیلی خیلی سخته برام واقعا میترسم از رفتن خونه میترسم از پسش برنیام، کاش میشد تا 40 روز میموندم

والا منم میترسم برم شوهرم میگه بیا بیارمتون خونه ولی میترسم تا قبل 40برم همش میگم نشه از پس بچه برنیام.اگه میتونی تا40بمون

من فقط تا روز ۸ زایمان مامانم خونه ام بود بعدش رفت
خیلی اذیت شدم خیلی گریه کردم ولی گذشت

من موندم ما بریم خونه مامانم بمونیم یا اون بیاد پیش ما بمونه هنوز تصمیم نگرفتیم موندیم کجا راحت تره اوضاع اخه کلی وسیله داره بچه لباس می خواد و کلی چیز دیگه خودمونم کلی لباس و وسیله چه جوری ادم بره موندم هنوز تو این موضوع

من تا چهل روز خونه مامانم بودم
این مدت ۲۰روزگی۲۵روزگی رفتم خونه خودم امتحانی نتونستم از پس بچه بر بیام دیگه موندم تا چهل روز بچم آرومتر شد از پسش برآمدم حالا هم هفته ای یه شب دو شب میرم میمونم بچه رو واسم میگیرن تا استراحت کنم

من بعد۱۴روزاومدم خونه خود م ولی خیلی گریه کردم احساس تنهایی میکردم

من تا چهلم خونه مادرشوهرش بودم طبیعی آدم بترسه یه موجود گوگولی رو بهت میدم ک باید مراقبش باشی درحالی ک اصلا نمیدونی وقتی گریه می‌کنه چیکار باید بکنی😭😂 تا سرپا بشی باید ی کمکی داشته باشی گلم🌹

من ۲۰ روز خونه بابام بودم ۲۰ روزم هست خونه مادر شوهرمم میترسم تا قبل ۴۰ روز برم خونه خودم

من فقط ده روز مامانم پيشم بود بقيه اش تنها بودم
البته خونه اش نزديك بود و روزي دوبار بهم سر نيزد