۹ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نگران نباش انشالله که مشکلی نیست و تودلیتو سالم و سلامت بغل میگیری

منم فردا دارم...ایشالا خوب باشه

سلام گلم،من هفته نوزدهم مث شمابودوخیییلی نگران_اولادلم پسرمیخواست اماوقتی دکترسونوکردگفتش که خداروشکرسالمه ودخترازشنیدن خبرسلامتیش نتونستم جلوخودموبگیرمواشکام همش میومددکترمیپرسیدناراحتی دخترشده؟گفتمش ازروزی که حاملم تنهانگرانی واسترستم همینه گفتم الان قشنگترین حرف دنیاروبهم زدین___گلم نگرانی ودرکت میکنم ان شاءالله نینیت سالمه سالمه 🥰🥰🥰

سلام عزیزم انشالله بسلامتی بریو بادل خوش برگردی توهم واسه من دعا کن منم امروز باید برم سونو انومالی همه چی خوب باشه انشالله هیچ کس هیچ مشکلی نداشته باشه

سلام عزیزم انشالا بسلاتی بریو برگردی
توام برای من دعا کن یه مشکلی برام پیش اومده

ایشالا همچی عالی پیش میره عزیزم استرس نداشته باش

پناه بر خدا و بزرگیش ک نی نی جانتون سالم و سلامته انشاالله.. ..🙏🙏🙏🙏

ان شاالله که همه چیز خوبه عزیزم و به زودی نی نی تو بغل میگیری🌸

ایشالا همچی عالی پیش میره عزیزم استرس نداشته باش