۹ پاسخ

بله عزیزم اگه قرار باشه ویار داشته باشی از هفته۶ به بعد شروع میشه دعا کن که اصلا نشه خیلی بده😫

من تا الان که ۱۴ هفته هستم اصلا تهوه اینا ندارم و این کاملا طبیعی هست بدن هرکس یه مدله

آره عزیزم منم نداشتم خیلیا اینجورین

سلام منم هفته ی پنج خیلی حالم خوب بود و نه حالت تهوع داشتم نه چیزی ولی الان خیلی حالم بده روزه صد بار اوغ میزنم.ولی خب بدن هر کس متفاوته بعضیا حالشون اصلا بد نمیشه نگران نباش به جاش خوشحال باش که حالت خوبه

اره عزیزم منم اصلا حالت تهوع و ویار ندارم نگران نباش

آره از ۶ یا ۷ شروع میشه

عزیزم تا چند وقت دیگه شروع میشه 😅

منم تا ۶ هفته نداشتم ولی بعدش شروع شد

طبیعیه عزیزم
چند روز عقب انداختی که فهمیدی بارداری؟